Fragilités-bakelser

Fragilités-bakelser från 93:e upplagan. Det här är det färdiga resultatet. Orsaken till att det inte är någon text är för att jag och min hjälpreda i köket Linnea satt i flera timmar och filade på ett fin-fint inlägg om dessa underbara bakelser, men WordPress ville inte jobba med oss utan mot oss!

Annonser

4 svar

  1. En bild säger mer än 1000 ord ;)
    Vad är det gör fyllning? *ids inte titta i boken*

  2. De blev väldigt snygga! Goda? Vad är själva ”kakan”? (ids inte titta i boken)

  3. Kakan är gjord av mandel, socker, mjöl och äggvita. Som en mandelmaräng. Fyllningen är en redning av mjöl och vatten, som man sedan blandar med uppvispat smör, florsocker, vaniljsocker och äggula.
    Bakelserna blev hur goda som helst. Ganska lätta att göra tycker jag.

  4. Ser ju galet goda ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s