En fröjd i mina ögon.

Chokladbollar är något jag inte bakat på många år men jag blev så sugen. De små bollarna kan kännas lite för enkla och trista. Men så fel. De är så goda, enkla och väldigt fina. Så dessa har jag bakat denna månad.

100 g smör
1 dl socker
2-3 msk kakao
3 dl havregryn
2-3 msk kallt starkt kaffe

Garnering: pärlsocker

Det som var annorlunda med detta recept var att smöret, sockret och vaniljsockret skulle vispas pösigt. När jag var liten rörde man bara ihop allt. Jag fick också tipset att smälta smöret, så det ska jag testa nästa gång. För jag kommer att baka dessa snart igen. För att göra dem ännu mer en fröjd för ögat färgade jag pärlsocker.

20130124-200529.jpg

20130124-200618.jpg

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s