Djurvänligt

Efter en påsk fylld med ägg, kanske skinka och kalkon för vissa, sill för andra, är det dags att tänka lite på djuren. I april bakar vi djurvänligt. Det innebär att vi inte använder animaliska ingredienser så som ägg, mejeriprodukter (om de inte är vegetabiliska) eller gelatin. Kanske innebär det även att vi bakar ngt som ser ut som ett djur, låter som ett djur eller… ser ut som en jordgubbe?

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s